Forside Arkitektbistand Energirenovering Kontakt

Arkitektbistand

Arkitekter er til andet og mere end nybyggeri og store projekter.

Når den private bolig skal for bedres, er arkitekten lige så oplagt.

Arkitekten vil gerne bistå den private husejer med gode råd og konktete forslag, og hvis det ønskes - styre processen frem til det færdige resultat.

Arkitektens ydelser kan købes helt efter behov og til en pris, der aftales på forhånd.

kontakt moede pris
1. I kontakter en arkitekt og aftaler et møde, som er ganske uforpligtende. 2. Vi mødes, og I fortæller om jeres ønsker og krav. Samtidig vil jeg stille nogle spørgsmål, som sikkert er værd at tænke over. 3. Vi aftaler på mødet, hvad tingene må koste, både hvad angår de ønskede forbedringer og arkitektens arbejde.
skitse praesentation myndighed
4. Arkitekten trækker sig tilbage og tænker over tingene, afprøver måske flere muligheder og udarbejder en skitse med økonomi. 5. Vi mødes igen, og arkitekten præsenterer sit forslag. På mødet eller senere aftales den endelige løsning. 6. Arkitekten går videre med et projektmateriale til myndighedsgodkendelse.
udbudsmateriale byggemode resultat
7. Arkitekten laver udbuds-materiale til indhentning af tilbud og bistår som jeres rådgiver, når priserne skal vurderes og indgås aftaler med håndværkerne. 8. Arktitekten styrer arbejdernes udførelse, holder byggemøder, fører tilsyn med arbejderne og kontrollerer, at de bliver udført som aftalt. 9. Til sidst skal nævnes, at I kan beslutte jer fra fase til fase og på den måde er med hele vejen. Det er vigtigt, for at investeringen kan ske rigtigt.