Energirenovering

Holdbare løsninger med fokus på komfort og indemiljø

Hvad siger vores kunder?

Energirenovering

Hvad er en energirenovering?

Det betaler sig at inkludere energirenovering som en del af dit nye byggeprojekt. Det kan være med til at øge en eventuel salgsværdi af din bolig, dette er dog ikke garanteret. Dog kan man være sikker på at komforten, og indeklimaet i boligen bliver optimeret. Et godt udført indgreb på din bolig, kan altså ende med at blive en lukrativ løsning for dig og din pengepung.

Mange fordele opnås med en gennemført energirenovering, det kan dog være svært at bevare overblikket undervejs. Derfor besvarer jeg med stor ekspertise disse typiske og hyppige spørgsmål ved en eventuel opstartssamtale.

  • Hvad kan man få i tilskud ved en energirenovering?
  • Hvilke forbedringer kan betale sig?
  • Hvorfor vælge en energirenovering?
  • Derudover besvarer jeg med glæde andre spørgsmål

Hvorfor skal du benytte min ekspertise?

Det kan være en uoverskuelig, og dyr affærer at få renoveret din bolig. Især hvis man ikke får gjort det korrekt i første omgang. Derfor skal du vælge at samarbejde med Veng Christensen, en af branchens mest erfarne arkitekter.

Så hvis du går og tygger på en drøm om en mindre men kvalitetsfyldt energirenovering. Så er du havnet det helt rette sted. Med mange års brancheerfaring, kan du med ro i maven stole på du får den bedst mulige rådgivning og service.

Gratis og uforpligtende samtale

Jeg tilbyder at komme ud til en gratis og uforpligtende samtale hos. Hvor I og jeg derefter kan vurdere hvad jeg kan gøre for lige præcis dig og din bolig.
Hvis du har nogle spørgsmål som kan besvares over telefonen kan du fange mig på telefon 21 75 10 87. Jeg tager også glædeligt imod skriftlige henvendelser, via vores kontaktformular her.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du indhente et uforpligtende tilbud? Ring til os eller udfyld formularen herunder.