Ombygning og renovering efter dine ønsker

Få den løsning som kan betale sig for dig

Hvad siger vores kunder?

Ombygninger

Ombygning før fraflytning

Uanset hvor godt eller skidt dit udgangspunkt er, kan der altid findes lys for enden af tunnelen. Med mange års erfaring i arkitektbranchen, og med et utal af succesfulde ombygninger, kan du trygt stole på at Veng Christensen kan udarbejde en kvalitetsløsning som er tilfredsstillende. Jeg tager mig af renovering af alle typer huse. Dog foruden at tegne hele boliger.

En ombygning eller renovering indebærer mange overvejelser, og byggetekniske udfordringer. Derfor kan det være fristende at kontakte ejendomsmægleren, og starte på en frisk i noget større og nyere. Man skal dog ikke prioritere en flytning frem for en ombygning hver gang. Da der er økonomiske fordele at hente på længere sigt, ved en ombygning.

Renovering som giver mening for dig

Alle boligejere har forskellige budgetter, og anderledes holdninger til hvordan en ombygning skal være. Det skal dog pointeres at der altid vil være fornuftige fordele, ved at modernisere sit hus løbende. Uanset om planen er at bo i boligen resten af livet eller ej.

Uanset om du overvejer at få lavet mere naturligt lys i stuen. Eller ønsker at fjerne skillevæggen så drømmekøkkenet kan blive til en realitet. Så er det essentielt at en holdbar budgetplan er vurderet og godkendt af myndighederne ikke mindst arkitekten, inden opstart af projektet.

Man skal desuden være opmærksom på at der ofte stilles specielle energikrav til ombygningsprojekter. I den forbindelse har jeg store erfaringer med energirenovering, og kan derfor tilbyde nogle fordelagtige tilbud på dette. Uanset hvad, er det klart en fordel at sætte sig grundigt ind i sit ombygningsprojekt, inden man kaster sig ud i det.

Er du stadig i tvivl så kontakt mig her

Jeg er glad og imødekommer alle henvendelser, og tager imod alle med et smil. Jeg tager gerne en uforpligtende samtale på telefon 21 75 10 87. Derimod svarer vi også på skriftlige henvendelser via vores kontaktformular på siden.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du indhente et uforpligtende tilbud? Ring til os eller udfyld formularen herunder.