Tegnestue i Charlottenlund

Tillid og godt samarbejde er det vigtigste

Hvad siger vores kunder?

Tegnestue

Erfaren tegnestue med masser at tilbyde

I tegnestuen sidder jeg som erfaren arkitekt flittigt med blyanten i hånden. Jeg konstruerer elegante tilbygninger, og renoveringer til alle hustyper. Jeg startede som arkitekt i 1970. Med mine mange års erfaring og brancheekspertise, kan jeg med garanti indfrie de krav som der bliver stillet. Jeg ved hvad der virker og hvad der ikke gør, udover det ligger jeg inde med store succesfulde erfaringer inden for følgende byggerityper:

  • Erhvervsbyggeri
  • Institutionsbyggeri
  • Boligbyggeri 
  • Enfamiliehuse

Under projekter finder man eksempler på nogle af disse opgaver, som der er blevet håndteret. Der er massere af gode billeder som illustrerer, hvordan jeg som arkitekt kan opgraderer din bolig, så den matcher nutidens krav.

Kompetent arkitekt med gode kontakter i entreprenørbranchen

Kommunikation er vigtigt for at få en succesfuld oplevelse. Derfor sørger jeg for at være oplysende og kontaktbar. Dermed sørger jeg altså for at hjælpe med alt fra grusbunken til Mahognibordet. Med mig som din foretrukne arkitekt garanterer jeg et holdbart resultat, som er bæredygtigt og stilrent.

Jeg garanterer at følge dit byggeprojekt helt til dørs. Fra første blyantsstreg, til byggetilladelsen er underskrevet af myndighederne, og helt frem til at vi står med en færdig til- eller ombygning.

Er der brug for flere fagligheder til projektet, sørger jeg for formidling af kontakten til disse. Med vores samarbejde får du altså det bedste håndarbejde, med den bedste service, til aftalt tid uden unødige forsinkelser.

Henvend dig her for et uforpligtende tilbud

Hvis du har du spørgsmål vedrørende hvad jeg kan udrette i tegnestuen. Så tøv ikke med at ringe op på telefon 21 75 10 87. Hvor jeg med glæde tager en uforpligtende samtale om hvad jeg kan udrette for din bolig. Med hjælp fra jeg kontaktformular i bunden af siden, modtager med glæde skriftlige henvendelser.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du indhente et uforpligtende tilbud? Ring til os eller udfyld formularen herunder.