Tilbygning til din bolig

Jeg har tegnet tilbygninger siden år 1970

Hvad siger vores kunder?

Tilbygninger

Fra skitse på papiret til fuldendt tilbygning

Jeg har en bred erfaringen med i bagagen gennem mine mange års erfaring som arkitekt. Jeg har med tiden erfaret hvor vigtig kommunikation mellem begge parter er for tilfredsstille. Derfor bliver man inkluderet i teamworket, fra start til slut. Det er alt sammen er med til at forme det resultat som du bliver mest tilfreds med.

Jeg tilbyder vores hjælp fra første skitsering af dit byggeprojektet. Helt indtil den sidste finpudsning er udført. Med mig som din medspiller på din næste tilbygning, sørger jeg for at du vælger energirigtige og byggeteknisk korrekte løsninger.

Udnyt din boligs fulde potentiale

En tilbygning kan være et vanskeligt projekt at beskæftige sig med. Uanset om du overvejer en stor og omfattende tilbygning, eller en forsigtig udvidelse, er jeg sikker på at jeg har løsningen for dig. En tilbygning kan være svær at tilpasse til husets oprindelige stil, og derfor er det vigtigt at have en arkitekt med på opgaven. 

Som erfaren arkitekt, kan du trygt stole på at jeg tegner en kvalitetsløsning, som klæder dit hus bedst, og som bedst muligt udnytter grundens potentiale. Når man skal finde den bedste løsning, som harmonisk spiller sammen med de oprindelige materialer er det vigtigt at tænke over følgende:

  • Materialevalg
  • Indvendigt arkitektur
  • Udvendig arkitektur
  • Husets generelle arkitektur

En tilbygning kan være løsningen på mange problemer. Det kunne vedrøre alt fra pladsmangel, til privatlivsorienterede løsninger. Det er afgørende for projektets resultat om du fokuserer på lækre materialer og mange kvadratmeter. Eller om enkle løsninger med et simpelt design matcher din stil bedre. Det er alt sammen noget jeg hos Veng Christensen har stor ekspertise i.

Få en uforpligtende samtale her

Har du brug for rådgivning vedrørende dit hus, og hvordan man kan genskabe husets gamle karisma? Så kontakt mig på telefon 21 75 10 87, eller udfyld kontaktformularen på siden, og så vil jeg tage kontakt hurtigst muligt.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du indhente et uforpligtende tilbud? Ring til os eller udfyld formularen herunder.